yinee biten bi senenin ardındann:D
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
yinee biten bi senenin ardındann:D
bu satırları ortak sınav haftasında kafayı sıyırmış birinin ağzından dinliosunuz..
5 güne en salağından 9 sınav sığdıran tüm bu sınavlarda hocaların düşük not vermek için kasma konusunda birbiriyle yarıştığı ve bu da yetmezmiş gibi onu şu 3 gün içinde yine 4 sınava sokucak sistemin kurbanı, en son sınava baş belası ingilizceyi koyanlara lanetler yağdıran arkadaşımız sy; bi yandan da bu sene nası oldu da geçti diye şaşırıyo kendi kendine..
sizce de zaman çok çbk geçmiyo mu??
5 güne en salağından 9 sınav sığdıran tüm bu sınavlarda hocaların düşük not vermek için kasma konusunda birbiriyle yarıştığı ve bu da yetmezmiş gibi onu şu 3 gün içinde yine 4 sınava sokucak sistemin kurbanı, en son sınava baş belası ingilizceyi koyanlara lanetler yağdıran arkadaşımız sy; bi yandan da bu sene nası oldu da geçti diye şaşırıyo kendi kendine..
sizce de zaman çok çbk geçmiyo mu??
seLin- moderatör
-
Neredensin ? : çorLu ist arası gidip geliyo
Geri: yinee biten bi senenin ardındann:D
zaman göreceli bi kavram .... geçmişe bakıosun saniye sürmemiş gibi gelecekse hiç gelmeyecek gibi ... felsefik oldum ya fizik daha ii ;
m=m0/kök{1-[(v^2)/(c^2)]}
D=(1/c)(1/L)(dL/dt) ....
yalnız deilsin sy bnmde kafam bulanık D:
m=m0/kök{1-[(v^2)/(c^2)]}
D=(1/c)(1/L)(dL/dt) ....
yalnız deilsin sy bnmde kafam bulanık D:
napsterleader- yüzyılın spammerı
-
Neredensin ? : nereye... :D
İş/Hobiler : öğrenciyim , wow-wotlk-tbc vs vs(aynı şey aslında artistlik olsun die yazdım)
lan kadir olm senn işin gcn yok mu da böle formüllerle uuraşıon :D bnce zaman diye bişy yk nası olsa 24 saatte bi başa dönüo
valla çabuk geçiyo ya...oks oks dedik senlerce hazırlandık geçti gitti yeni belalar alcaz yakında başımıza valla tutamıyorum zamanıı..
betülll- yeni 8f'li
-
Neredensin ? : Ankara
çok etkileyici bi sözz
betülll- yeni 8f'li
-
Neredensin ? : Ankara
1 sayfadaki 1 sayfası